2006 yılında açılan twitter, bizlere 280 karakterlik kendimizi ifade etme hakkı sunar. Bu hakka ingilizce olarak tweet adı verilmektedir. Bunun Türkçesi ise ‘ cıvıldama ‘ anlamına gelir. Twitter’ın logosu da bu anlamla bağlantılıdır. 2020 yılı başlarında Twitter’ın yaklaşık olarak 340 milyon kullanıcısı bulunmaktaydı. Bu yazıda twitter kullanıcı adı değiştirme ve twitter görünen ad değiştirme işlemlerinin nasıl yapıldığı hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.

Alt kısımda bulunan @ işareti ile başlayan kısımda kullanıcı adı bulunuyor.
Kullanıcı adı @3mretokgoz olan hesabımın profil linki de twitter.com/3mretokgoz olarak gözüküyor.

Yukarıda ki resimde görünen ad ve kullanıcı adı kısımları hakkında bilgi eklemeye çalıştım.
Bu yazıda sizlere; Twitter kullanıcı adı ve isim nasıl değiştirilir sorularına yanıt vermeye çalıştım. Umarım işinize yarayan bir içerik olmuştur. İyi forumlar ♥

Twitter Kullanıcı Adı Nedir?
Twitter kullanıcı adı sizin profilinize giden linki doğrudan etkileyen kısımdır. Görünen isminizin altında @ ile başlayan kısımdır. Aynı zamanda Twitter linkinde şu şekilde gözükür ‘
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
3mretokgoz‘ yazan kısımdır. Resim ile gösterdiğimizde daha iyi anlayacağınızı umuyorum.
Alt kısımda bulunan @ işareti ile başlayan kısımda kullanıcı adı bulunuyor.
Kullanıcı adı @3mretokgoz olan hesabımın profil linki de twitter.com/3mretokgoz olarak gözüküyor.
Twitter Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir ?
Twitter kullanıcı adı değiştirmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayınız.- Twitter hesabınıza giriş yapın.
- Yandaki linke gidin. =>
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Bu kısımda Twitter sizden şifrenizi isteyebilir, şifrenizi girin.
- Karşınıza çıkan ekranda Kullanıcı adı kısmına tıklayın.
- Yeni kullanıcı adınızı girin ve sağ altta bulunan kaydet butonuna tıklayın. Ayrıca Öneriler bölümünde size uygun ve boşta olan kullanıcı adları da gözükür. Bu kullanıcı adlarından beğendikleriniz var ise seçebilirsiniz.
Twitter Görünen Ad (İsim) Nedir?
Herhangi bir sosyal medya platformuna kayıt olurken sizden isim soy isim ve kullanıcı adı istemektedir. Topluluk sayfaları haricinde görünen ad genellikle isim soy isim olmaktadır.
Yukarıda ki resimde görünen ad ve kullanıcı adı kısımları hakkında bilgi eklemeye çalıştım.
Twitter Görünen Ad (İsim) Nasıl Değiştirilir ?
Twitter isim değiştirmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayınız.- Twitter'da oturum açın.
- Ardından yandaki linke gidin. =>
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
- Bu linke gittiğinizde karşınıza yukarıda ki gibi bir sayfa açılacaktır. İsim kısmına yeni isminizi yazın.
- Ardından sağ üstte bulunan Kaydet butonuna tıklayın.
Bu yazıda sizlere; Twitter kullanıcı adı ve isim nasıl değiştirilir sorularına yanıt vermeye çalıştım. Umarım işinize yarayan bir içerik olmuştur. İyi forumlar ♥